Zea Mays L - Corn ominaisuudet ja hyödyt


Le omaisuus on etuudet del Zea Mays käytettävissä missä tahansa kosmetiikkayrtit, on lukuisia, maissi on diureetti merkittäviä ansiosta kaliumsuolat ovat osittain vastuussa toimiin, koska ne suosivat osmoottisen prosesseja epiteelin munuaisissa.

Allantoiini olisi rauhoittava ja epiteliogena ja olisivat vastuussa vaimennus tuskallista ilmenemismuotoja.

Yleisnimi: Maissi
French: Maissi; Blé de Turquie
Englanti: Intian maissi; Maissi
Perhe: Graminaceae
Osa käytetyt: Stigmas; nuoret juuret

Zea Mays L


Pääainesosat:

  • kaliumsuolat
  • eteerinen öljy
  • hartsi ja rasva-aineet
  • K3-vitamiinia
  • salisyylihappoa
  • Erityisesti: 1,8-2,5% rasva öljyä runsaasti öljyhappoa ja linolihappoa; 0,1-+1,2% eteerinen öljy rikas karvakroli (18%) ja muut terpeenit; 2-3% hartsia ja tahmainen aineita; katkera glykosidiannoksen (?); saponiinit (?); 12% polyfenolisia tanniinit; flavonoideja (?); alkaloideja jälkiä; kasviliman; glukoosi, maltoosi; On 4-5% mineraalisuoloja, erityisesti kaliumsuolat; 0,3% salisyylihappoa; allantoiini

Tärkeimmät toimet: diureetti ja rauhoittavat virtsateiden; puhdistava; choleretic ja cholagogue

Terapeuttinen käyttö: nefrolitiaasi (virtsahappo ja fosfaatti); sora; virtsarakon tulehdus Krooninen; reuma ja kihti; apuna painonlasku hoitoja.

Gli maissi luotit se toteuttaa kosmetiikkayrtit varten omaisuus vieroitus ja nopeuttaa poistamista kataboliitit psoriasiksen ja aineenvaihdunnan sairaudet.

Toimenpiteet sisältävät sekä puhdistava toimintaa, joka diureetti, että liikalihavuuden hoidossa.

Tasolla tuki- ja liikuntaelimistön, reuma- lomakkeet ja kihti, kiitos diureetti ominaisuuksia ja läsnäolo salisyylihappoa, vaikutti suotuisasti käyttämällä kasvi.

Leclerc raportoi sen käyttöä myös hoidettaessa kolekystiitti, sappitietulehdus (ulkopuolella akuuttivaiheessa), sappikivitauti, pienet maksan vajaatoiminta, kiitos toiminnan choleretic ja cholagogue.

Kun siemenet siemeniä ja siemenet toto saat öljyä (maissiöljy) erittäin hyvä kannalta elintarvikkeiden ruokavaliota.

Se sisältää noin 14% tyydyttyneitä rasvahappoja, pääasiassa palmitiinihappoa, noin 39% tyydyttymättömiä rasvahappoja, öljyhappo lähes yksinomaan, ja noin 47% monityydyttymättömiä rasvahappoja, erityisesti linolihappo.

Kuten kaikki kasviöljyt se on laksatiivinen ja kolesterolia alentava.

Imeytymistä suolistosta siemenöljyjä on pienempi kuin oliiviöljyä, ja osa, joka on eliminoitu ulosteet on suhteellisesti suurempi, suosimalla mekaanisesti tyhjentäminen suoliston.

Korkea pitoisuus monityydyttymättömiä happoja ratkaisee omaisuutta anticolesteroliche.

Sen vuoksi on suositeltavaa, että öljyt, siemenet, jotka on runsaasti monityydyttymättömiä rasvoja, kuten grapeseed öljyä, ovat läsnä vallassa 1: 1-suhteessa verrattuna oliiviöljyä.

Lääketeollisuus myös rutiininomaisesti käyttää tätä öljyä ajoneuvo monille paikallista käyttöä. Kosmetiikassa sitä voidaan käyttää valmisteissa perusvoiteet ja kosteusvoiteita kuivalle ja seniili.

Gemmotherapy: nuoret juuret ovat organotropism sydän.

Vähennä, itse asiassa, arvot glutamiinioksaloasetaattitransaminaasin ja edistää paranemista jälkeisen infarktin (Brigo).

Uteliaisuus

  • Intiaanit Perun käytetyn kasvin huumeeksi. Tämä toiminta näyttää liittyvän läsnäolo alkaloidit, koostumus on vielä tuntematon, joka hengitettynä vahinkoja psyykkinen kiihtymys ja joiden pitkäaikaisen käytön aiheuttaa oksentelua, koliikkia ja ripulia [Hager, sinua. 6550 (1979)].
  • Maissi (Zea mays), mistä Zao = piirtää elämä, joka on käyttökelpoinen ruoka, saapui Eurooppaan Christopher Columbus, mutta sen virallinen merkinnän Materia Medica vuodelta 1879, jolloin se oli raportoitu käytön luotit on rauhoittava ja diureetti .
  • "Beards Viime cob vuonna keittäminen huomasin, käytetään perinteisesti Brinzassa, hyötyvät usein diureetti korjaamiseksi" (Scott, 1872).

Corn, Zea Mays L. ...