Kuorinta ja salisyylihappoa


Mitä hyötyä salisyylihappoa kuori? Hoidot vastaan ​​ihon epätäydellisyydet, viime aikoina, ovat yhä suositumpia, niin yhteinen halu ihmisiä on tasainen ja yhtenäinen, ja koska samat hoidot ovat edullisempia, taloudelliselta kannalta ja näkökulmasta käytännöllinen: yksi suosituimmista hoitoja poistaa kuoren ja muut ihon väärinkäytöksiä on kemiallinen kuorinta, hoito, joka pidetään sekä asiantuntijat että ihmiset, jotka ovat yrittäneet sitä, turvallista ja tehokasta; eri kemialliset kuoria, joista salisyylihappoa käytetty menestyksekkäästi monet ihmiset, kiitos monia etuja se tuo.

Salisyylihappo kuorii


Salisyylihappo ja kuorinta

Salisyylihappo on tunnettu ja käytetty vuosisatoja, itse asiassa jo kuuluisa kreikkalainen lääkäri Hippokrates pystyi tunnistamaan joitakin niistä monista eduista, jotka nykyään ovat tiedossa salisyylihappoa, käyttää sitä korjata joitakin pieniä kipuja ja kuumetilat; että Hippokrateen oli paljon tietoa, itse asiassa yksi tunnettu ja käytetty huumeita, eli aspiriini, on kemiallinen yhdiste tulee juuri salisyylihappoa.
Salisyylihappo kuuluu perheeseen beta-hydroksi hapot ja on johdettu kuori paju: se on väritön orgaaninen happo, joka on kiteinen rakenne ja se on heikosti veteen liukeneva; tämä happo voi olla peräisin hydrolyysin aspiriinia tai metyylisalisylaatti (pääasiallinen, ellei ainoa, joka koostuu eteerinen öljy Wintergreen). Salisyylihappo käytetään tärkein ainesosa monien tuotteiden ihonhoitotuotteet, useissa kosmetiikka ja, varsinkin joissakin lääkkeitä; Eri tuotteet perustuvat salisyylihappoa sisältävät tätä happoa eri pitoisuuksina, jotka vaihtelevat häiriö, joka haluat hoitaa.

Salisyylihappoa kuori

Perustuvien tuotteiden salisyylihappoa, käytetään suorittamaan kuorinta, sisältävät melko korkea pitoisuus tätä happoa, että kautta kuorinta, yrittää poistaa kuolleet ihosolut, edistämällä solujen liikevaihdon ja muodostumista uusi kerros ihoa. Salisyylihappo on yksi hapoista sopivin tämän tyyppisen kuorinta, koska se kuuluu ryhmään keratolyyttiset aineet, joukko aineita, joita käytetään murtaa keratiini kerrosten epiteelikudos: rikkoutuminen keratiini menee heikentää näin ollen yhteyksiä lipidien, jotka ylläpitävät kuolleita soluja ihon pinnalla; tällä tavoin se edistää irtoaminen näiden kuolleita soluja ja muodostumista uusi kerros nuorempia soluja.

Kuorinta ja salisyylihappo 20% pitoisuus

Useimmat ihotautilääkäreiden sanoi, kuorinta sisältävien tuotteiden kanssa salisyylihappoa, jonka pitoisuus on noin 20%, on yksi parhaista hoitoja ikääntyvälle iholle, vastaan ​​aiheuttamien vahinkojen auringon säteilyn ja vastaan ​​monet muut ihosairaudet.
Pitoisuus salisyylihappo, joka on 20%, itse asiassa, mahdollistaa suuremman leikkiä rikkoutumisen joukkovelkakirjoja eri soluja ihon, siten suosii poistaminen pintakerroksiin ihon, koostuvat yksinomaan solujen morte.Questo tyyppi kuorinta Lisäksi se on erityisen ilmoitettu aknen hoidossa, kuten salisyylihappo toimii, muun muassa, kuten tulehdusta, ja sitten auttaa vähentämään kunnon tulehdus, liittyy lähes aina läsnä akne iholla; kuorinta ja salisyylihappo käytetään, ei vain aknen hoidossa, mutta myös vähentää näkyvyyttä ryppyjä ja muita pieniä vähäisiä merkkejä, koska tämä happo, kuorinta ihon kerroksiin ja vapauttaa huokoset, on taipumus sileä pinta ihoa.

Hyödyt salisyylihappoa

Monia etuja, että käyttö salisyylihappoa säädöksistä tunnettu jo vuosisatoja, itse asiassa jo muinoin tätä happoa käytetään hoitoon kuume ja muiden kiputilojen; jopa tänään, salisyylihappo on tärkeä rooli lääketieteessä, koska sitä käytetään kipulääke ja ehkäisyyn sydänsairaus: aspiriini, yksi eniten käytettyjä lääkkeitä, se on johdannainen salisyylihappo, joka vaikuttaa estämällä toimintaa noin entsyymien ja, näin ollen, rajoittamalla prostaglandiinien synteesiä ja tromboksaanien; Nämä molekyylit ovat vastuussa hyytymien sisällä verisuonia, mikä voi lisätä sydänkohtauksia, joten käyttö salisyylihappoa huomattavasti vähentää tai jopa poistaa veritulppien muodostumista verisuonissa, laskussa, ollen todennäköisyys sydänkohtaus.

Hyödyt salisyylihappoa kuori

Edut kuorinta ja salisyylihappo ovat erilaisia, itse asiassa tätä happoa, joita on käytetty ihon pinnalle, edistää irtoaminen kuolleiden solujen pinnalle kertyi ihon, välttäen estäminen huokosiin, jonka solut itse, ja rajoittaa mahdollisuutta Mahdollisen bakteeritartunta: tärkein vaikutus salisyylihappoa kuori on siis poistaa kuolleita soluja ja myöhemmin vapauttamaan tukossa huokosiin.

Juuri tästä syystä, itse asiassa, salisyylihappo käytetään hoidettaessa erilaisia ​​ihon kunnon, kuten, esimerkiksi, akne, läsnäolo syyliä, muodostumista pisteiden mustat ja muut: kullekin näistä ehdoista täyttyy tiettyä tuotetta perustuvan salisyylihappoa; lisäksi tuotteita käytetään suorittamaan kuorinta, on myös shampoot, geelit, saippuat, voiteet ja muut tuotteet perustuvat salisyylihappoa, joita käytetään hoidettaessa lukuisia ihosairauksien.

Sivuvaikutukset salisyylihappoa

E "täytyy muistaa mahdollisia sivuvaikutuksia, että tuotteiden käyttö perustuu salisyylihappoa edellyttää; Ensinnäkin yksi yleisimpiä haittavaikutuksia tämäntyyppiseen hoito ovat yleensä allergisia reaktioita: hoidon jälkeen salisyylihappo, voi olla lieviä allergisia tiloja, kuten turvotus kielen, nielun, huulten tai kasvot yleisesti, mutta myös vakavampia allergisia tiloja, kuten hengitysvaikeuksia.

Muita haittavaikutuksia ovat melko yleisiä ihoärsytystä: ihoärsytystä, kuten allergisia reaktioita, voi esiintyä lieviä tai vakavissa tapauksissa, vuonna akuutimpi, iho voi näkyä kuiva tai punertava jopa ottamaan tyypillisiä oireita palovammoja tai ampiaisten pistoille, itse asiassa jotkut ihmiset, suoritettuaan hoidon salisyylihappo, ovat raportoineet hyvin vahva tunne lämmön koko ihon pintaan.

Jos sinulla ilmenee jokin näistä haittavaikutuksista, on ratkaisevaa välittömästi lopettaa sisältävän tuotteen salisyylihappoa ja ota yhteys lääkäriin, jotta voidaan arvioida, onko tämä on lievä ehto, joka ei hätää, tai mahdollinen allerginen reaktio.
Lopuksi, on suositeltavaa, että raskauden ja imetyksen, älä käytä sisältäviä tuotteita salisyylihappoa, suullisesti tai paikallisesti, soveltamalla laajoilla alueilla ihon pinnan tai kuitenkin pyytää lausuntoa lääkäriltä siitä.

Yksi eniten käytetty ja tehokkaita hoitoja ihon hoito on hilseily ja salisyylihappo

Tämä happo, joka kuuluu perheeseen beta-hydroksi hapot, käytetään hoidettaessa erilaisia ​​ihosairauksia, kiitos sen monia hyödyllisiä ominaisuuksia; salisyylihappoa, itse asiassa edistää vapautumista tukossa huokosiin, vähentää tulehduksellisia ihosairauksia, taistelee tehokkaasti bakteereita ja toimii kuorinta ihoa.

Lopullinen vastike on kuorinta perustuu salisyylihappoa

Kuorinta ja salisyylihappo, siksi, näyttää olevan turvallinen ja tehokas hoito vastaan ​​monia ihosairauksien, myös se mahdollistaa näkyvyyden vähentämiseksi epätäydellisyydet läsnä ihon pinnalla: nimenomaan näistä syistä, kuorinta ja salisyylihappo on yleistymässä.